Бизнес и институции се срещат в Плевен

2189

Бизнес и институции се срещат в Плевен

     Дискусия „Среща на бизнеса в Плевен и региона” ще се проведе в града ни, организатори са „Капитал”, в партньорство с ICT Media и със съдействието на Община Плевен. Инициативата ще е на 27 ноември 2018 г., вторник, в Арт център - Плевен, Градска градина, ул. „Дойран” 83, гр. Плевен от 10.30 часа.

    Акцентите по време на срещата ще са: „Планове за развитие на Плевен - какво предстои следващата година”; „Недостатъци за преодоляване и необходими инвестиции”; „Силни и слаби страни на града”; „Потенциал за развие на региона и възможността за съвместни действия с Ловеч”; „Диалогът с бизнеса, модели и насоки за промяна”; „Ролята на медицината в бъдещето и имиджа на Плевен”; „Потенциални икономически области за бъдещ ръст”.

     Участници в инициативата са: Георг Спартански, кмет на Община Плевен; Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч; Алис Мъгърдичян, управляващ директор на „Регионален фонд за градско развитие” АД; Стела Христонева, регионален мениджър - Цeнтрална Северна България, Корпоративни продажби, Vivacom; Магдален Димитров, собственик на Desizo Monni; Димитър Влаевски, адвокат в Адвокатско дружество „Стоянов и Цекова” в сътрудничество с Schönherr Rechtsanwälte, Austria.

      Форумът в Плевен е част от поредица подобни инициативи, проведени тази година в Бургас, Варна, Габрово и Стара Загора.

 

Подробната програма е достъпна на: https://events.ictmedia.bg/event/102#schedule
Регистрацията е задължителна: https://events.ictmedia.bg/event/102/registration

 

 

Файлове:

Invitation biznes.pdf Invitation biznes.pdf
Свалете в PDF