Съветниците одобриха сключването на договор с рекламодател за 400 хиляди лева за футболния „Спартак”

2349

Съветниците одобриха сключването на договор с рекламодател за 400 хиляди лева за футболния „Спартак”

       Единодушно с 38 гласа „за”, без „въздържал се” и „против”, общинските съветници дадоха съгласие да се предоставят за безвъзмездно ползване 350 бр. стълбове за улично осветление за поставяне общи рекламни знамена на Община Плевен, ОФК „Спартак - Плевен” и Efbet. Решението е след заявено писмено инвестиционно намерение от „Eurofootball Limited”, като притежател  на марката Efbet, за сключване на договор за спонсорство с ОФК „Спартак - Плевен”. В предложението е изразено желание и готовност спонсорът да подпомага развитието на футбола в Плевен като част от социалната програма за изграждане  и подготовка на елитни спортисти. Предлага се да бъде сключен договор между Efbet и „Спартак - Плевен” със срок на действие пет години /до 2024 г./, като инвестираната сума ще бъде в размер на 400 000 лв. без ДДС, разпределена на месечни вноски за срока на договора. За сметка на фирмата ще бъде официалната екипировка на футболистите от представителния мъжки отбор за сезон 2019-2020 г.

       Във връзка с това фирмата ще използва широките възможности за реклама и популяризация на марката Efbet, както от страна на футболния отбор, така и от страна на Община Плевен. Предоставя за безвъзмездно ползване за поставяне на рекламни елементи на вътрешните и външни оградни съоръжения и фасадата на стадион „Плевен” на ОФК „Спартак - Плевен”.

       Тъй като част от уличните стълбове за електрическо осветление са включени в капитала на „Тролейбусен транспорт” ЕООД – Плевен, и по тях е изградена контактната мрежа, финансирана по проект „Интегриран градски транспорт на гр. Плевен”, ще се изключат стълбовете, по които е изградена контактната мрежа с европейски средства.

 

Свалете в PDF