Връчиха годишните награди за журналистика „Северно ехо”

955

   Тържествена церемония по връчване на традиционните годишни награди за журналистика „Северно ехо” проведе в пресклуба на БТА Дружеството на журналистите при СБЖ - Плевен. Официални гости на проявата бяха председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, заместник-кметът Стефан Милев и заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов. Присъстващите бяха поздравени с музикални изпълнения от възпитаника на НУИ „Панайот Пипков” Огнян Янчев.

   Празникът беше открит от председателя на плевенското дружество Иван Илиев, който благодари на присъстващите, както и на Община Плевен, Общински съвет – Плевен и Областна администрация за добрата съвместна работа. Г-н Илиев подчерта, че от огромно значение за това е била и дейността на техните пиари.

    Тази година наградата за значим принос в работата с медиите в категория „Пиар на 2017 година” бе присъдена на Ирен Томова, пиар на Общински съвет – Плевен. Тя получи своя приз от заместник-кмета Стефан Милев. Годишната награда за журналистика „Северно ехо” получи Диана Пешакова от ОП „Общински медиен център” – Плевен, която бе наградена от председателя на Общинския съвет Мартин Митев. С почетния знак на Съюза на българските журналисти „Златно перо” за дългогодишна журналистическа дейност и във връзка с неговата 75-годишнина беше отличен Лало Златков. Награда му беше връчена от заместник-областния управител д-р Красимир Трифонов.

    Отличените се определят чрез допитване в журналистическата гилдия, организирано от дружеството на СБЖ, а паричната стойност на наградите се осигурява традиционно от Общината.

   На церемонията награди по случай юбилеите им получиха също Величка Божикова, Димитър Стойков и Диана Пешакова.

 

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

С множество призове, отличия и…

вторник, 15 януари 2019
311

Плевен ще има своя географска…

вторник, 15 януари 2019
132

Започна работа Центърът за видеонаблюдение…

вторник, 15 януари 2019
123

Спиране на водоподаването в Ясен…

понеделник, 14 януари 2019
78