Връчиха годишните награди за журналистика „Северно ехо”

329

   Тържествена церемония по връчване на традиционните годишни награди за журналистика „Северно ехо” проведе в пресклуба на БТА Дружеството на журналистите при СБЖ - Плевен. Официални гости на проявата бяха председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев, заместник-кметът Стефан Милев и заместник-областният управител д-р Красимир Трифонов. Присъстващите бяха поздравени с музикални изпълнения от възпитаника на НУИ „Панайот Пипков” Огнян Янчев.

   Празникът беше открит от председателя на плевенското дружество Иван Илиев, който благодари на присъстващите, както и на Община Плевен, Общински съвет – Плевен и Областна администрация за добрата съвместна работа. Г-н Илиев подчерта, че от огромно значение за това е била и дейността на техните пиари.

    Тази година наградата за значим принос в работата с медиите в категория „Пиар на 2017 година” бе присъдена на Ирен Томова, пиар на Общински съвет – Плевен. Тя получи своя приз от заместник-кмета Стефан Милев. Годишната награда за журналистика „Северно ехо” получи Диана Пешакова от ОП „Общински медиен център” – Плевен, която бе наградена от председателя на Общинския съвет Мартин Митев. С почетния знак на Съюза на българските журналисти „Златно перо” за дългогодишна журналистическа дейност и във връзка с неговата 75-годишнина беше отличен Лало Златков. Награда му беше връчена от заместник-областния управител д-р Красимир Трифонов.

    Отличените се определят чрез допитване в журналистическата гилдия, организирано от дружеството на СБЖ, а паричната стойност на наградите се осигурява традиционно от Общината.

   На церемонията награди по случай юбилеите им получиха също Величка Божикова, Димитър Стойков и Диана Пешакова.

 

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

Посланикът на Куба се срещна…

петък, 23 февруари 2018
80

Пускат тролейбус по маршрута на…

петък, 23 февруари 2018
921

Община Плевен ще стане асоцииран…

четвъртък, 22 февруари 2018
116

Общинският съвет предостави имоти за…

четвъртък, 22 февруари 2018
200