Започва поетапен ремонт на ул. „Цар Борис ІІІ”

589

   На няколко етапа ще бъде ремонтирана част от ул. „Цар Борис ІІІ” в Плевен, която е включена за основна рехабилитация с европейски средства по проекта на Община Плевен, „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен”. Участъкът е  от  кръстовището при Дома на книгата и Регионалната библиотека „Христо Смирненски”, продължава край пазар „Център” до хотел „Ростов”. Очаква се ремонтът да започне в началото на м. април.

   Отсечката е еднопосочна, много натоварена, преди да бъде преасфалтирана ще трябва от ВиК да подменят тръбите. Дейностите ще обхванат и улица „Коста Хаджипакев” /пред МБАЛ „Авис Медика”/ – от ул. „Васил Левски” до кръстовището с ул. „Цар Борис ІІІ”, обяви на оперативното заседание на ръководството на Община Плевен кметът Георг Спартански. Сложността и мащабът на ремонта ще наложи той да се прави на етапи, затова призовавам всички към повече търпение. Няма как да се направи ремонт за една нощ, няма как да не търпим неудобства, подчерта г-н Спартански.

   Първо ще бъде затворен за движение и ремонтиран участъкът от кръстовището с бул. „Данаил Попов” до пазар „Център”. На втория етап ще се затвори участъкът от Пазара до площад „Свободата”, а накрая – ул. „Коста Хаджипакев”.

Свалете в PDF

Още новини Всички новини

За първи път Плевен посреща…

сряда, 19 септември 2018
404

„ИНЖСТРОЙ” ПРОДЪЛЖАВА ТЕКУЩИТЕ РЕМОНТИ В…

понеделник, 17 септември 2018
100

НА РАБОТНА СРЕЩА КМЕТОВЕТЕ НА…

сряда, 12 септември 2018
401

Стартира изграждането на канализационна и…

сряда, 12 септември 2018
603