Община Плевен обяви обществена поръчка за репатриращи автомобили

3149

   Община Плевен обяви обществена поръчка с предмет: „Извършване на услуги с техническо средство тип „Паяк” за принудително преместване на пътни превозни средства /ППС/ на територията на Община Плевен”.
    Прогнозната стойност на обществената поръчка е 200 000 лева без ДДС. Срокът за изпълнение е 2 години от датата на сключване на договора или до достигане на прогнозната стойност.     
    Изпълнителят е длъжен да осигури два специализирани автомобила с краново устройство тип „Паяк” за принудително преместване на ППС с подемен механизъм за повдигане и преместване на автомобили над 1500 кг, отговарящи на изискванията на  Закона за движението по пътищата и Правилника за прилагането му, също така квалифициран персонал на специализираните автомобили  и поемане на текущата издръжка и ремонти на специализираните автомобили. Офертите на участниците ще се оценяват и класират според критерия „най-ниска цена”. Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е до 17.00 часа на 18.04.2016 г.
    Възложителят предоставя безплатен и пълен достъп до документацията за участие на Интернет страницата на Община Плевен в раздел „Профил на купувача”.

Свалете в PDF